ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΜΕΤΑΚΌΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ.- Μετακόμιση Προς Και από Αθήνα Κρήτη. Μεταθέσεις Αξιωματικών , μετακόμιση Προς και Από το Εξωτερικό Ιταλία, Γαλλία , Γερμανία ,Αγγλία , Ρωσία με την μεταφορική μας Καλέστε τώρα στο 801-112-2203 Αστική χρέωση πανελλαδική εξυπηρέτησε ι ή +30 23920-22-203 τηλ. +30 698-40-80-365 Whats Up , +30 694-22-65-565 Vodafone +30 693-80-77-770 WIND Υπεύθυνος Μεταφορών Μετακομίσεων Εμμόγλου Γεώργιος ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - METAKOMIΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΓΑΛΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ -ΚΥΠΡΟ Υπηρεσία μας ειδικά για τους μαθητές μας, όπου είναι μακριά από το σπίτι τους, έχουν μια χείρα βοηθείας από τις μεταφορική μας . Συλλέγουμε και να παραδώσει τα προσωπικά προϊόντα τους (ρούχα, βιβλία, υπολογιστές, ηλεκτρονικός εξοπλισμός, έπιπλα κ.λπ.) ακόμη και ξηρά τροφή και ελαιόλαδο δημοφιλή είδη για μεταφορά. Η υπόσχεσή μας είναι Ασυναγώνιστες τιμές - κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών ``ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ``

Metakomiseis Thessaloniki

Metaforiki Thessalonikis

HOUSEHOLD REMOVALS ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η Μεταφορική Θεσσαλονίκης είναι μια δυναμική εταιρία διεθνών και τοπικών μεταφορών, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό & στόλο οχημάτων. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των οικοσυσκευών σας σε όλη την Ελλάδα. Προσφέρουμε ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα καθώς και αμπαλάζ - συσκευασία. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των οικοσυσκευών σας για όσο χρόνο χρειάζεστε. Προσφέρουμε ειδικές τιμές σε φοιτητές, στρατιωτικούς και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ.ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ 150

Υπάρχει η δυνατότητα διαρκής συνεργασία.

Μεταφορές μετακομίσεις τιμές, μετακομιση Αθηνα

Ειδικές προσφορές για τους φοιτητές και κοινωνικά ευάλωτες ομάδες για μετακόμισε ειδών οικιακής χρήσης.

Μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη , μετακομισεις θεσσαλονικη ,Μετακόμιση Γερμανία ,Μετακομίσεις - Μεταφορές Θεσσαλονίκη

Επίσημες ιστοσελίδες : www.metaforikithessalonikis.gr

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

PROSFORA TIMH METAKOMISH THESSALONIKI ATHINA


Μετακομιση προς Αθηνα


 ΜΗΝ ΑΦΉΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΌΜΙΣΉ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΎΧΗ! ΜΑΖΊ ΜΑΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΞΕΚΟΎΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΆΓΧΟΣ. ΑΦΉΣΤΕ ΌΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌ ΣΕ ΕΜΆΣ!


ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - METAKOMIΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΓΑΛΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ -ΣΟΥΗΔΊΑ- ΑΓΓΛΙΑ -ΚΥΠΡΟ

ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΈΣ ΜΑΣ, ΌΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥΣ, ΈΧΟΥΝ ΜΙΑ ΧΕΊΡΑ ΒΟΗΘΕΊΑΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΉ ΜΑΣ . ΣΥΛΛΈΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΟΥΣ (ΡΟΎΧΑ, ΒΙΒΛΊΑ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΈΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ, ΈΠΙΠΛΑ Κ.ΛΠ.) ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΞΗΡΆ ΤΡΟΦΉ ΚΑΙ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ ΔΗΜΟΦΙΛΉ ΕΊΔΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΆ. Η ΥΠΌΣΧΕΣΉ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΏΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΈΣ - ΚΟΡΥΦΑΊΑ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΜΑΣ. . .

Η Ομάδα Μεταφορών, το χειρισμό όλων των ειδών των εμπορευμάτων στις Μεταφορές στην Ελλάδα, η Κύπρος και στο εξωτερικό (Αμερική, Ευρώπη, Ρωσία, Ασία, Αυστραλία και άλλες χώρες).
Μπορούμε να σας προσφέρουμε άψογη εξυπηρέτηση, με τη συνολική ευθύνη και συνέπεια στην οργάνωση για την επιτυχή ολοκλήρωση της μεταβίβασης ή την αφαίρεση.
Με έμπειρο προσωπικό, εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο, δεν είμαστε απλώς φορείς, αλλά οι άνθρωποι που στέκονται από την ηθική τους, σύγχρονου πολιτισμού και επαγγελματισμό.
Η δουλειά μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε είτε πρόκειται για την ίδια ημέρα της μεταφοράς ένα μικρό δέμα στην πόλη, μέχρι τη μεταβίβαση του συνόλου του δοχείου, από την άλλη πλευρά του πλανήτη. Έχουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων μεταφορών και ανυψωτικά μηχανήματα με δυνατότητα ανύψωσης πολλών ορόφων, συσκευασία και προσφορά - συσκευασία για την καλύτερη προστασία των περιουσιακών στοιχείων σας μεταφέρονται.
Επίσης, είμαστε σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες και την αποθήκευση. Έχουμε μεγάλες αποθήκες που μπορούν να φιλοξενήσουν οικιακών συσκευών, επίπλων και εξοπλισμού γραφείων μέχρι βαριά βιομηχανικά μηχανήματα. Η χωρητικότητα αποθήκευσης είναι διαθέσιμη για όσο χρονικό διάστημα θέλετε, μέχρι πριν από λίγες ημέρες.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυόμαστε γρήγορη εξυπηρέτηση και μας μεταφέρει με ασφάλεια. Προσφέρουμε ειδικές τιμές για φοιτητές, στρατιωτικούς και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Αλλά γενικά όλες οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Εν συντομία, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε:
1) Διεθνές Φορτηγό και τις μεταφορές στην πόλη
2) Ανύψωση - εξοπλισμός και βαρούλκα
3) Συσκευασία των επίπλων πακέτο
4) Αποσυναρμολόγηση-Συνέλευση
5) Υπηρεσίες Courier
6) Shipping Container
7) εκτελωνισμού
8) Προηγμένο Σύστημα Ασφαλείας
9) Μεταφέρετε το Sea
10) Μεταφορά μηχανοκίνητων οχημάτων


MOVING "HOME"

Η Ομάδα Μεταφορών αναλαμβάνει τη μεταφορά ειδών οικιακής χρήσης και τα αντικείμενα σας σε όλη την Ελλάδα, η Κύπρος και το εξωτερικό.
Με ανυψωτικά μηχανήματα διαθέσιμα, κατεβάσετε και να ανεβάσετε από το μπαλκόνι τα έπιπλά σας να μεταφερθούν ανέπαφα στο πάτωμα της διαμονής σας. Ειδικές προσφορές για τους φοιτητές, στρατιωτικού προσωπικού και των ευπαθών ομάδων.

Moving Εταιρείες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά των επίπλων και εξοπλισμού γραφείου σας ή βαριά μηχανήματα σας. Εάν είναι απαραίτητο να αποσυναρμολογήσετε και να συσκευάσει τα έπιπλά σας.
Το έμπειρο προσωπικό μας εγγυάται γρήγορη μεταφορά και με ασφάλεια.
Για να μην προκληθεί ζημιά στην μεταφορά χρήση κατάλληλου εξοπλισμού ανύψωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου